A weboldal előfizetése lejárt, kérem kattintson ide a meghosszabbításához!

Wesley-Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola
2400 Dunaújváros, Március 15. tér 5-6. 

Telefon: +36 (70) 332 0667
+36 (25) 502 995

Mutassa térképen!

Iskolai rendezvények

Az intézmény az indulás óta minden tanévben rendszeresen két nagyobb, saját szervezésű koncertet ad, a tanévnyitón kívül egy Karácsonyi koncertet és egyet tavasszal, amely vagy Húsvéti- vagy Anyák Napi koncert. Ezek mellett tanévenként több tanszaki koncertet is szervezünk. A táncművészeti ágon ugyanezen tematika szerint szervezünk bemutatókat, nyílt órákat. A képzőművészeti ágon kiállításokat szervezünk, ahol a megnyitókon a drámajátékosok is rendszeresen részt vesznek. Mindemellett minden tanév végén tanévzáró műsorokat, gálákat szervezünk.

A helyi kulturális életben rendszeresen jelen vannak tanulóink és tanáraink egyaránt: tánccsoportjaink részt vesznek un. Városrészi Napok rendezvényein illetve az un. Vasas napon. Néptánc-csoportjaink rendszeres résztvevői a városi és város környéki fesztiváloknak pl .„Libbentős” találkozó. Hangszereseink rendszeresen tartanak ovis „zene délelőtt” elnevezésű műsorokat, ill. - kis létszámú kamara együttesekről lévén szó - kisebb rendezvények rendszeres résztvevői.

Ezen kívül az oktatás helyszínéül szolgáló általános iskolák folyamatosan számítanak diákjaink közreműködésére az általuk szervezett, rendezett műsorokon. Pedagógusaink rendszeres fellépői az évente jótékonysági céllal megrendezett Pedagógus Koncertnek, tagjai városi kamaraegyüttesnek illetve saját szervezésű kamara-esteknek.